Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

§ 1. Toepassingsgebied

Voor alle bestellingen via onze online winkel zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.


§ 2. Sluiting van het contract

2.1 Door op de knop "Bestellen" te klikken, doet u een bindend aanbod om de goederen in uw winkelwagen te kopen en de algemene voorwaarden te accepteren. Onze automatisch verzonden orderbevestiging zal dan aantonen dat uw bestelling door ons is ontvangen, maar houdt geen aanvaarding van uw aanbod in. Een contract wordt alleen afgesloten via onze acceptatie-verklaring, die we verzenden met een afzonderlijke e-mail, of door de goederen te verzenden.

2.2 U bent verplicht om de velden (of details) die in de bestelbon worden verstrekt compleet en waarheidsgetrouw in te vullen (of te maken).


§ 3. Verzendkosten

Alle prijzen zijn inclusief verzending


§ 4. Betaling

Betaling is door vooruitbetaling / overschrijving, PayPal en creditcard. De klant heeft 10 dagen om de betaling uit te voeren, waarna de bestelling wordt geannuleerd.

4.1 Bankgegevens:

SWIFT / BIC: WELADED1GRL
IBAN: DE21 8505 0100 0232 0657 30

Euroelectronics.eu Sp z o.o. Sp k.
Korfantego 7
42600 Tarnowskie Gory
Polen

4.2 Paypal: eur@euroelectronics.eu


§ 5. Eigendomsvoorbehoud

De goederen blijven ons eigendom tot de volledige betaling.


§ 6. Transportschade

Als goederen worden geleverd met voor de hand liggende transportschade, klaag dan zo snel mogelijk over dergelijke fouten naar de bezorger en neem onmiddellijk contact met ons op en DHL. Het niet indienen van een klacht of contact heeft geen gevolgen voor uw wettelijke claims en de handhaving ervan, met name uw garantierechten. Ze helpen ons echter om onze eigen claims tegen de transporteur of transportverzekering te claimen.


§ 7. Annuleringsbeleid

7.1 U kunt uw contractverklaring binnen 14 dagen zonder opgave van redenen schriftelijk annuleren (e-mail). Stuur de goederen vervolgens naar:

Euroelectronics.eu
Feldhauser 14
02829 Schopstal (Kunnersdorf) Duitsland
E-mail: shop@euroelectronics.eu

7.2 De goederen kunnen geen sporen van gebruik hebben! In het geval van een effectieve annulering worden de wederzijds ontvangen uitkeringen geretourneerd en worden eventuele voordelen (zoals rente) opgelopen. Als u ons niet kunt teruggeven of ons de ontvangen prestaties en gebruik (bijv. Gebruiksvoordelen) kunt geven of alleen gedeeltelijk of alleen in een verslechterde staat, moet u ons een schadevergoeding betalen. Voor de verslechtering van het ding en voor getrokken gebruik, hoeft u alleen een vergoeding te betalen als het gebruik of de verslechtering het gevolg is van een handeling van het ding, die verder gaat dan het onderzoeken van de kenmerken en het functioneren. De term "het testen van de eigenschappen en de werkingsmodus" verwijst naar het testen en testen van de respectievelijke goederen, zoals mogelijk en gebruikelijk is in een winkel. Je moet de kosten van het terugzenden van de goederen, indien de geleverde goederen besteld en als de prijs van de grondstof is groter dan of het bedrag van 40 euro als je tegen een hogere prijs het ding op het moment van de herroeping nog de terugkeer of een contractueel overeengekomen gedeeltelijke betaling. Anders is de terugkeer gratis voor u. Niet-pakketten worden bij u afgehaald. Verplichtingen om betalingen te vergoeden moeten binnen 30 dagen worden voldaan. De periode begint voor u met de verzending van uw herroeping of het ding, voor ons met hun ontvangstbewijs.


§ 8. Klacht

Alle items zijn gegarandeerd. Na de kennisgeving van de klacht schriftelijk (e-mail), zullen we de Versandetikiette sturen op het e-mailadres van de klant. Als de klant betaalt alleen voor de scheepvaart, zullen we de verzendkosten te betalen volgens de prijslijst van DHL (tot 14 dagen na ontvangst van de zending). Na levering van het defecte onderdeel hebben we 14 werkdagen te repareren of te vervangen. In uitzonderlijke gevallen kan de reactietijd van de service worden verlengd


§ 9. Contracttaal

De beschikbare taal voor het contract is Duits, Pools of Engels